Schoonmaak dorpshuis

Schoonmaakrooster 

SCHOONMAAKROOSTER DORPSHUIS JAN.- JULI 2020

Bij deze weer een schoonmaakrooster t/m juli.

Het dorpshuis wordt meer verhuurd......het is een gezellig komen en gaan van mensen......er ligt zand op het pleintje.....al met al: het dorp leeft! En de viezigheid van het her bestraten is het dorp nog niet uit.....

Als het dorpshuis wordt verhuurd is het natuurlijk de bedoeling dat de huurder het dorpshuis redelijk netjes en schoon achterlaat. Samen met jullie hulp hopen we dat de schoonmaak weer goed en soepeltjes verloopt. Het komend half jaar gaan we zien hoe dit gaat verlopen en eventueel gaan we wat aanpassen.

Het dorpshuis is bezet op maandag -woensdag- donderdag- en vrijdagavond!! Vaak dus, maar we hopen dat jullie toch een gaatje weten te vinden voor de schoonmaak.

Genoemde datum is een maandag maar er kan natuurlijk ook op een ander tijdstip worden schoongemaakt. Mocht er een wijziging moeten komen, dan hopen we dat dit onderling weer geregeld kan worden.

Bij opmerkingen over voorraad, poetsmiddelen, o.i.d., graag mij even contacten d.m.v. briefje in de bus, sms-je, Whatsapp of mail.                    Tel.nr: 06-57328914 / ktwester@live.nl / Jonker Lewestraat 7.

Dit schema hangt ook op het prikbord in het dorpshuis, wil je daarop aankruisen als de klus is gedaan? Alvast heel erg bedankt voor je inzet en een plezierige samenwerking!